Gå med i en familj med mer än 360 Laserforce-webbplatser runt om i världen!

Laserforce är det mest innovativa lasermärkningsföretaget i världen. Med mer än tre decennier av branscherfarenhet litar våra prisbelönta produkter, programvara och support av underhållningsvarumärken och företag inte bara i Sverige utan över hela världen.

Robust, pålitlig och ansedd laserutrustning
Vår robusta kommersiella lasermärkesutrustning med plug-and-play delar och reparationer gör Laserforce till den mest hållbara och intuitiva lasermärkaren på marknaden. Vårt lasersystem innehåller otaliga interaktiva funktioner som dina kunder kan njuta av och minimala reparationer som du kan oroa dig för. Vi undersöker kontinuerligt ny teknik och utvecklar spelförändrande funktioner för att hålla oss i ledningen och hålla dina spelare tillbaka för mer.

Engagerande och interaktivt lasermärkningssystem
Laserforce är den mest spännande och avancerade lasertaggen i branschen. Vårt prisbelönta Gen8 Infinity-lasermärkesystem förändras verkligen med en innovativ och strömlinjeformad stridsdräktdesign, snygga och bekväma fasor, spännande spelaravatarer, actionfyllda lasermärkningsspel och mer. Det är nästa generations lasertagg, spel, funktioner och tillförlitlighet som ökar intäkterna, förbättrar lönsamheten och ökar din nöjesverksamhet.

Klassens bästa support
När du blir en Laserforce-operatör får du tillgång till vår onlineportal som innehåller alla resurser du kan behöva för att starta och driva ett framgångsrikt lasertaggföretag. Och med tre supportcenter i Europa, Australien och Nordamerika kommer det alltid att finnas en erfaren laser tag-professionell att hjälpa, oavsett var du är eller när du behöver det.

”Vår tidigare utrustning var kostsam att underhålla och programvaran var instabil. Nu känner vi oss övertygade om att vi erbjuder bästa möjliga lasertaggarupplevelse med den senaste och bästa utrustningen. ” ~ Laserforce-operatör

Är du redo för ett intäktsökande lasertaggsystem?
Vår lokala försäljningschef Ilias vill gärna chatta med dig om dina lasertaggarbehov. Fyll bara i formuläret för att få ett detaljerat svar på dina lasermärkningsmål, eller anslut direkt till Ilias.

  NyfikenInte en företagsägareJag har en befintlig underhållningsanläggningJag har en befintlig lasermärkningsanläggning
  Ja, skicka mig fantastiska Laserforce-nyheter och uppdateringar

  The Winning Team Is Waiting For You!

  Get started with game-changing laser tag today and join our family of over 360 active operators worldwide!

  Get Started

  Learn More

  Connect With Us