Word lid van een familie van meer dan 360 Laserforce-sites over de hele wereld!

Laserforce is het meest innovatieve lasergame bedrijf ter wereld. Met meer dan drie decennia ervaring in de branche, worden onze bekroonde producten, software en ondersteuning vertrouwd door entertainmentmerken en bedrijven, niet alleen in Nederland, maar wereldwijd.

Robuuste, betrouwbare, gerenommeerde lasergame-apparatuur
Onze robuuste commerciële lasergame-apparatuur met plug-and-play onderdelen en reparaties maakt Laserforce de meest duurzame en intuïtieve lasergame op de markt. Ons lasergame-systeem bevat talloze interactieve functies waar uw klanten van kunnen genieten, en minimale reparaties waar u zich zorgen over hoeft te maken. We doen voortdurend onderzoek naar nieuwe technologieën en ontwikkelen baanbrekende functies om ons aan de leiding te houden en ervoor te zorgen dat uw spelers terugkomen voor meer.

Boeiend en interactief lasergamesysteem
Laserforce is de meest opwindende en geavanceerde lasergame in de branche. Ons bekroonde Gen8 Infinity lasergame-systeem verandert echt het spel met een innovatief en gestroomlijnd battlesuit-ontwerp, stijlvolle en comfortabele phasers, spannende spelersavatars, lasergame-games boordevol actie en meer. Het is next-gen lasergames, gameplay, functies en betrouwbaarheid die de inkomsten zullen verhogen, de winstgevendheid zullen verbeteren en uw amusementsbedrijf zullen laten groeien.

Beste ondersteuning in zijn klasse
Wanneer u Laserforce-operator wordt, krijgt u toegang tot ons online portaal dat alle middelen bevat die u nodig heeft om een ​​succesvol lasergamebedrijf te starten en te runnen. En met drie ondersteuningscentra in Europa, Australië en Noord-Amerika, is er altijd een ervaren lasergame-professional om u te helpen, waar u ook bent of wanneer u het nodig hebt.

“Onze vorige uitrusting was duur in onderhoud en de software was onstabiel. Nu hebben we er vertrouwen in dat we de best mogelijke lasergame-ervaring bieden met de nieuwste en beste apparatuur.” ~ Laserforce-operator

Bent u klaar voor een omzetverhogend lasergame systeem?
Onze lokale verkoopmanager Ilias wil graag met u praten over uw behoeften aan lasergame-apparatuur. Vul het formulier in om een ​​gedetailleerd antwoord te krijgen op uw lasergame-doelen, of neem rechtstreeks contact op met Ilias.

  NieuwsgierigGeen bedrijfseigenaarIk heb een bestaande amusementsfaciliteitIk heb een bestaande lasergame-faciliteit
  Ja, stuur me geweldig Laserforce-nieuws en updates

  The Winning Team Is Waiting For You!

  Get started with game-changing laser tag today and join our family of over 360 active operators worldwide!

  Get Started

  Learn More

  Connect With Us